Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация
Меню

За нас

Video Kolev Cinematograoher in Bulgaria, Europe

Екипът на VideoKolev Cinematography

е с над 15 години опит в режисирането, видеозаснемането и постпродукционната обработка на документални, късометражни, рекламни и сватбени филми. Нашите видеопродукти се отличават с идея, визуален стил, качество на картината и неповторимост.

Художествената стилистика на нашите филми ще Ви накара отново да почувствате емоциите, ще Ви развълнува, ще Ви разсмее - всичко, което е било в онзи момент. Нашият филм ще пресъздаде автентично атмосферата на събитието такава, каквато е била.

Техниката за видеозаснемане, която използваме е на високо професионално ниво. Използваме кинокамери със Super 35 mm сензор и безогледални FULL FRAME фотоапарати със сменяема оптика, светлочувствителни обективи и стабилизиращи системи, които допринасят за филмовата визия на крайния продукт.

Стандартите на видеопродукция, които поддържаме са ULTRA HD / 3840x2160 / 4K и FULL HD / 1920x1080 /

При монтажа на кадрите следваме няколко етапа на работа:

ПРЕМАХВАНЕ НА ЦВЕТНИЯ ШУМ

Преди да започнем цветното класиране, обработваме всички кадри и премахваме хромата (цветния шум), присъстваща във видео файла. Снимаме всички кадри в така наречения LOG PICTURE PROFILE ( Canon Log, Panasonic V-LOG и SONY S-LOG ), който ни позволява в последствие на монтажа да направим цветни корекции на филма, така, че той да изглежда като холивудска продукция. Тези етапи от нашата работа прилагаме и при заснемането и обработката на всяка телевизионна реклама, направена от нас.


ЦВЕТНИ КОРЕКЦИИ / COLOR CORRECTION /

Корекцията на цветовете е процесът, в който балансираме кадрите помежду си и настройваме основен цвят, яркост и контраст във филма или видеото.

ЦВЕТОВО КЛАСИРАНЕ / COLOR GRADING /

Цветовото класиране включва по-сложна обработка, от цифрово повторно осветление за креативен външен вид до селектиране и проследяване на лицата. Типичен процес, който ще намерите в музикални видеоклипове и филми. Разполагаме и с дронове за заснемане на кадри от въздуха, което позволява да се разнообрази филма, да се покажат мащабите на мероприятието и да се въведе зрителя в още една гледна точка, която няма как да си я представим от земята.

 

КОЛЕГИ И ПРИЯТЕЛИ

►EventNewLive Agency - Теодор Тодоров
►Фотограф Станислав Мирчев